HubSpot

5 Apps die helpen productiever te werken

HubSpot

5 Apps die helpen productiever te werken

De dagen waarop ik me het meest productief voel, hebben allemaal iets gemeen: ik heb een lijstje gemaakt met de dingen die ik wil doen (niet moet doen) en heb alle afleiding weggelegd. Ik begin de dag met iets kleins zodat ik het meteen kan afstrepen en begin dan aan het grootste project of de taak waar ik het meeste tegenop zie. Als ik productief ben, krijg ik niet alleen meer gedaan, maar is mijn ook werk van hogere kwaliteit.

Ongeacht je beroep is time management belangrijk. Maar het is lastig om slechte en/of tijdrovende gewoonten af te leren. Onderstaande apps helpen om je tijd op een effectieve en productieve manier te gebruiken.

Loop - Habit Tracker

Prijs: gratis
Beschikbaar op: Android

Niet productief zijn of voelen, heeft vaak te maken met het afleren van slechte gewoontes. Met deze app wordt het makkelijk om je slechte gewoontes te vervangen voor goede rituelen tijdens en buiten het werk. Je stelt een doel in en de app geeft je toegang tot tientallen vooraf ingestelde "recepten" van gewoontes om dagelijks te herhalen. Na verloop van tijd zullen je gewoontes normaal gaan voelen. 

Klik hier voor vergelijkbare apps voor iOS.

unnamed

Forest - Stay focused

Prijs: gratis (Android), €2,30 (iOS)
Beschikbaar op: iOS | Android

Zelf maak ik al gebruik van Forest sinds het net werd uitgebracht. Het is de ideale app voor wanneer je je telefoon wil neerleggen en focussen. In Forest plant je een “zaadje” in het bos. Naarmate de tijd verstrijkt, groeit je zaadje tot een boom naar keuze. Gebruik je toch je telefoon? Dan zal je boom verwelken en staat er een dode boom in je bos (niet zo een fraai gezicht dus). 

Maar het blijft niet bij je bos op het schermpje. Forest werkt samen met de organisatie Trees for the Future om echte bomen te planten.

daily_forest_en

Trello

Prijs: gratis (basis) 
Business Class, $ 9,99 / gebruiker / maand
Enterprise, $ 20,83 / gebruiker / maand
Beschikbaar op: iOS | Android | Desktop en web

Met Trello kan je taken bijhouden, samenwerken met collega's en vervaldatums toewijzen. Maak een bord aan, “prik” daarop je taken en sleep ze naar andere categorieën (zoals: to do, doing en done) om je voortgang te volgen.

Je kan zelfs "Power-Ups" zoals kalenderweergaven toevoegen om je takenlijst aan te passen naar wat voor jou het beste werkt. Schakel meldingen in, zodat je nooit een deadline mist, en gebruik de webgebaseerde app, desktopvariatie of mobiele app op het device van jouw keuze.

productiever-werken

Asana

Prijs: gratis (basis)
Premium,€ 10,99 / gebruiker / maand jaarlijks gefactureerd 
Enterprise, € 24,99 / gebruiker / maand jaarlijks gefactureerd
Beschikbaar op: iOS | Android | Desktop

Asana hebben we een tijdje gebruikt bij Conversion Crew om onze klanten in te ordenen. Uiteindelijk zijn we overgestapt vanwege onze samenwerkingen met freelancers. Maar als dit voor jou geen eis is, is er niks op de tool aan te merken. 

Asana is een taakbeheerder die je kan gebruiken om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Het stelt verkoopmedewerkers ook in staat leads en klanten te beheren en samen te werken met hun verkoopteam.

Asana-Automation

Youper

Prijs: gratis
Beschikbaar op: iOS | Android

Youper is van origine een app voor het monitoren en verbeteren van je mentale gezondheid. Maar oordeel niet te snel. Ook als je hier geen behoefte aan hebt kan Youper je helpen om productiever te zijn. Door Youper toestemming te geven dagelijks te checken hoe het met je gaat, leer je welke factoren jou en je werk beïnvloeden. Daarnaast heeft de app een aantal meditatiesessies om stress te verminderen en weer rustig aan het werk te kunnen gaan. 

Youper - Screenshot 3

Meer weten?

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van je marketing, CRM, HubSpot-omgeving, of je sales, marketing en service processen? Plan dan een gratis, vrijblijvende call met Ron voor 30 minuten advies.

Plan een gratis online meeting
  • Persoonlijk advies
  • Goede tips die je verder helpen
  • Geheel vrijblijvend
ron-dukker

Ron Dukker