Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Rapporteren op maat in HubSpot

Analyseer jouw data met HubSpot Reporting

Om jouw bedrijf te laten groeien, heb je gedefinieerde en meetbare doelen nodig. Zo maak jij inzichtelijk hoe je bedrijf ervoor staat en kun je erop acteren.

Aan de hand van rapporten en dashboards kun jij in HubSpot meten of je goed onderweg bent om je doelen van het kwartaal of jaar te behalen. Bovendien kun je rapporten toevoegen om handige inzichten te leren over het verbeteren van jouw processen en dienstverlening. Zo zet je rapporten om in bedrijfsgroei.

 

Kom meer te weten

CC- circle mink
Zo kun jij aan de slag!

Start met rapporteren binnen enkele stappen

Rapporteer met een doel

Waar wil je heen met je bedrijf? Wil je meer omzetgroei of zijn jullie op zoek naar het uitbreiden van de klantdatabase? Deze en veel andere vragen zijn belangrijk om te stellen zodat je duidelijke KPI's kunt bepalen en de prestaties van je bedrijf kunt meten.

Om deze doelen te kunnen behalen, heb je een duidelijke methode nodig. Daarom kijken we samen naar je huidige processen en creëren we een doelgericht actieplan met SMART doelen. Hierdoor kun jij sneller en beter zien hoe je bedrijf kan groeien.

Leg inzichten vast

Rapporten zijn er niet alleen om progressie te laten zien, maar dragen ook bij aan het ontdekken van nieuwe kansen in de markt. We kijken samen graag met je naar jouw website prestaties en CRM-data om nieuwe inzichten vast te leggen.

Dit geeft jou de mogelijkheid om te ontdekken waar de behoefte van je klant ligt, welke content op je website ontbreekt en waar de pijnpunten van je doelgroep liggen. Samen met jou zetten we dit om naar een gericht plan zodat jouw website een antwoord biedt voor alle touchpoints in de customer journey.

Bouw complete HubSpot dashboards

Je belangrijkste KPI's zijn nu SMART en brengen in kaart of je bedrijfsdoelen on track zijn. Maar de reporting tools van HubSpot helpen je veel verder dan alleen je belangrijkste bedrijfsdoelen.

Of het nu gaat om marketing performance, salestargets of tickets van je klantenserviceteam, het bouwen van dashboards in HubSpot helpt je om prestaties van verschillende afdelingen en teams in kaart te brengen.

Hoe Conversion Crew jou helpt

Het is natuurlijk van belang dat jouw huidige data goed in HubSpot zichtbaar is. Samen kijken we naar jouw wensen. Daarna gaan we aan de slag met het inzichtelijk maken van jouw data en nemen we jou uiteraard mee in het proces! 

Portal audit

We starten met een portal audit om in kaart te brengen waar voor jou de meeste winst behaald kan worden. Ontbrekende rapporten? Handige tips en tricks? Of een tweede paar ogen bij je belangrijkste dashboards? Wij staan klaar om je te adviseren.

Analyses
Tips & tricks
Document op maat

Rapportage op maat

Je hebt wellicht al nagedacht over je belangrijkste KPIs, maar je komt er niet helemaal uit in HubSpot. Of je hebt een aantal dashboards gebouwd, maar je zoekt naar een tweede paar ogen om te zorgen dat jouw CRM-data naar goede inzichten wordt doorvertaald. Wij zorgen voor een passende oplossing op maat.

Custom reports
Training
Verbetering

Hulp op locatie

Een consultant komt bij je langs om je van A tot Z op weg te helpen met je rapporten en dashboards in HubSpot. Je begint de dag met een gedetailleerde briefing. Aan het einde van de dag staan diverse dashboards klaar. Uiteraard nemen we je mee in de werkzaamheden, zodat je zelfstandig verder kunt werken met de rapportage.

Ondersteuning
Maatwerk
Snel geregeld

Onze crew staat voor je klaar

De juiste crew member voor jouw probleem

Case study

YincQ

Een prettige samenwerking tussen YincQ en Conversion Crew resulteerde in de implementatie en configuratie van een goed gestructureerd systeem, inclusief de koppeling van YincQ's eigen platform FinancieelGezond.nl waardoor een centrale plek voor waardevolle informatie ontstond.

YincQ

Hoe gaan we te werk?

Het is belangrijk dat jouw huidige data optimaal zichtbaar is in HubSpot. Samen bespreken we jouw specifieke wensen en behoeften. Vervolgens gaan we actief aan de slag om jouw data helder en overzichtelijk te presenteren binnen HubSpot, uiteraard betrekken we jou gedurende het gehele proces hierbij.

Plan vrijblijvend een kennismaking
CC- mink outside

Veel gestelde vragen

Een greep uit veel gestelde vragen over werken met de rapportagefuncties van HubSpot.

Hoeveel rapporten vind ik in HubSpot?

De bibliotheek met standaard rapporten telt op dit moment meer dan 200 rapporten. Aan de hand van deze rapporten kun je diverse dashboards met handige inzichten samenstellen.

Kan ik zelf rapporten maken?

Ja. Aan de hand van de custom report builder kun je zelf rapporten samenstellen. Je kunt op die manier bijvoorbeeld rapporten met data uit verschillende bronnen samenstellen, of funnel-rapporten creëren voor jouw deal pipeline.

Welke informatie vind ik terug in rapporten?

Om te beginnen vind je in HubSpot informatie over alle objecten: contactpersonen, bedrijven, tickets, deals en je custom objecten. Hierover kun je rapporteren aan de hand van standaard en custom rapporten.

Ook vind je handige inzichten over websitebezoekers, je salesprestaties en klantenservice processen.

Kan ik rapporten verbergen voor mijn collega's?

Ja. Je kunt gebruikers en teams toegang geven tot rapporten en dashboards. 

Wat is het verschil tussen een rapport en een dashboard?

Je gebruikt rapporten om 1 of enkele statistieken naar voren te halen. Deze rapporten kun je gemakkelijk bundelen in een dashboard, zodat je alle belangrijke statistieken in één overzicht vindt. Een dashboard in HubSpot is dus feitelijk een verzameling van diverse rapporten.

Wat klanten over ons zeggen