on september 15, 2020 Conversion Crew

Maak kennis met onze Inbound Content Marketeer: Dennis Tuk

Schrijf je in om een email te krijgen bij nieuwe blogs!

Vertel eens wat over jezelf?

dennis-tuk-fotoMijn naam is Dennis Tuk, 25 jaar oud en ik ben Inbound Content Marketeer bij Conversion Crew. Ik ben al heel mijn leven woonachtig in het kleine (maar fijne) 's-Gravendeel, maar tijdens mijn studie aan de Erasmus Universiteit heb ik een heel fijn gevoel aan de stad Rotterdam overhouden. Erg mooi dus om hier aan de slag te gaan!
 
 
Wat kom je eigenlijk doen bij Conversion Crew ;)
Mijn werkzaamheden bij Conversion Crew bestaan vooral uit het creëren en onder de aandacht brengen van sterke content om opdrachtgevers verder te helpen. Daarbij maak ik gebruik van de Inbound-methode van HubSpot en neem ik ook zelf opgedane ervaringen mee om ook direct iets bij te kunnen dragen binnen Conversion Crew.
giphyWelke ervaring neem je mee?
Ik heb zo'n 2.5 jaar parttime ervaring op het gebied van SEO. Daar word ik ook erg enthousiast van, zeker nu je ziet hoe steeds meer bedrijven hier waarde uit kunnen halen! Ook heb ik 2 jaar fulltime ervaring als marketeer aan de bedrijfszijde. Ik hoop met die mix een mooie bijdrage te kunnen leveren aan wat Conversion Crew de afgelopen jaren al heeft opgebouwd!
 
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Een tikkeltje afgezaagd: Netflix! Maar naast urenlang series kijken ben ik geregeld te vinden bij de plaatselijke korfbalvereniging, waar ik actief speel en ook graag mijn vrijwilligersuren maak.
giphyEen jaar lang gratis op reis of een luxe auto naar keuze?
Dat vind ik een makkelijke: een jaar lang gratis op reis. Niets is zo gaaf als ervaringen opdoen die je de rest van je leven meeneemt. Ik ben al eens een half jaar op pad geweest in Mexico en de VS, dus ik spreek uit ervaring.
 
Wat is je meest leerzame werkervaring tot nu toe?
De Inbound-methode van HubSpot geeft structuur en helpt je om waarde te leveren door ijzersterke content te creëren. Voor de meeste marketeers is dat laatste geen nieuws, maar het is voor mij enorm leerzaam om te zien hoe deze methode je helpt om je goed te verplaatsen in je websitebezoekers en te zorgen dat ze jouw website met een positief gevoel verlaten.
 
Heb je persoonlijke ambities op gebied van werk?
Ik word enthousiast van nieuwe dingen proberen om tot nog betere resultaten te komen. Kortom: wanneer een bedrijf een uitdaging heeft, vind ik het tof om te zoeken naar een oplossing waar ze zelf nog niet aan hebben gedacht. Zo kun je bedrijven helpen om nog beter te worden en te groeien!
Persoonlijk wil ik mezelf verder ontwikkelen tot een professional die een bedrijf van A tot Z kan helpen in het proces van een eerste klant tot het leveren van uitstekende service aan een jarenlang, trouw klantenbestand!
 
Waar word je gelukkig van?
Je kunt me wakker maken voor een speciaalbiertje op het terras. Maar op een meer zakelijke noot: niets is toffer dan waardering voor je werk, of dit nu van collega's of opdrachtgevers komt. Dat is dan ook direct mijn streven voor de komende tijd: met het team zorgen dat we met ijzersterke campagnes komen die iedere keer weer verrassen!
giphy

Seren Okul

Seren is de schakel tussen alle partijen om projecten in goede banen te leiden. Ze is expert op het gebied van project management, customer service en customer succes. Ondertussen heeft ze behoorlijk wat ervaring met het opzetten van campagnes.

LEES MEER OVER DE ONDERWERPEN DIE JE INTERESSANT VINDT.