Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Ontdek de kracht van het HubSpot CMS

Een krachtig, veilig en makkelijk te gebruiken CMS

Geef je website een boost met het gebruiksvriendelijke CMS van HubSpot, waar marketeers moeiteloos pagina's creëren. Profiteer van de voordelen van HubSpot en integreer je website met je CRM-systeem. Hierdoor gebruik je waardevolle data voor het opbouwen van unieke gebruikerservaring. Daarnaast bekijk je gemakkelijk websiteanalytics, bouw je pagina’s in een drag-and-drop editor, host je website op premium cloud hosting en nog veel meer. 

CC- Saar working

HubSpot CMS Hub

Bouw een razendsnelle, gepersonaliseerde website met het HubSpot CMS. Geschikt voor zowel marketeers als ontwikkelaars, zonder gedoe.

CC- Saar ivo walk

Wat je kan verwachten

Een veilige ervaring

Veiligheid van jouw site omgeving is om diverse redenen cruciaal: het beschermen van je klantgegevens, een betere ervaring voor je sitebezoeker en een zeer beperkte kans op hacks. Het HubSpot CMS is veilig dankzij een aantal strikte vereisten die het systeem met zich meebrengt.

Flexibele thema's en templates

In deze gebruiksvriendelijke omgeving kunnen zowel marketeers als developers aan de slag. Met HubSpot heb je toegang tot een uitgebreide selectie gratis en betaalde thema-opties in de HubSpot Marketplace. Deze thema's bevatten aanpasbare templates die je afstemt op jouw huisstijl. Wil je nog verder gaan? Een developer kan deze thema's eenvoudig aanpassen of zelfs een op maat gemaakt thema bouwen, zodat jouw website volledig aan jouw wensen voldoet.

CMS voor marketeers 

Focus op wat écht telt: goede marketing. Bouw en onderhoud pagina's eenvoudig in het HubSpot CMS zonder de vereiste tussenkomst van developers. Optimaliseer pagina's voor bezoekers met gepersonaliseerde content.

Waarom dit CMS voor marketeers?

  • Diverse thema's en templates
  • Gepersonaliseerde content
  • Volledig geïntegreerd CRM
  • Drag and drop builder

CMS voor developers

Bouw een CRM-powered CMS zonder onderlinge frustraties en stel je marketingteam in staat om zelfstandig binnen flexibele thema's te werken. Maak gebruik van de HubSpot developer cursussen, documentatie en community voor het verbeteren van je kennis.

Waarom dit CMS voor developers?

  • Eigen thema's en templates
  • HubSpot developer cursussen, documentatie en community
  • Naar eigen wens in te richten

HubSpot CMS voor IT'ers

Veiligheid en betrouwbaarheid van websites wordt gegarandeerd door het security team van HubSpot, dat 24/7 voor je klaarstaat. Het HubSpot CMS wordt bovendien ondersteund door uitstekende firewall, SSL, custom CDN en meer!

Waarom dit CMS voor IT'ers?

  • Veilige webomgeving
  • 24/7 security team
  • Standaard SSL

CMS Hub in de praktijk

Ervaar zelf de voordelen van HubSpot CMS en zie hoe het jouw website kan transformeren. Plan vandaag een demo in en ontdek de kracht van HubSpot CMS voor jouw bedrijf.

CC- ivo outside

Meer tools van CMS Hub

HubSpot CMS website 

Ben je op zoek naar een nieuwe website voor je bedrijf? Ontdek de vele voordelen van een op maat gemaakte website of informeer naar de mogelijkheden voor een snelle en eenvoudige implementatie. 

Volledige website
Eindeloze mogelijkheden
Powered by HubSpot CRM

HubSpot CMS doorontwikkeling

Heb je je website al overgezet naar HubSpot, maar voldoet deze nog niet volledig aan je wensen? Wij bieden maatwerkoplossingen door het bouwen van aangepaste templates en modules. Zo sluit je website perfect aan op jouw specifieke behoeften.

Maatwerkoplossing
Eindeloze mogelijkheden
Verbeter je website

Custom quote template

Haal meer uit je quote templates, door de stijlelementen en functionaliteiten toe te voegen. 

Custom design
Meer functionaliteiten
Maatwerk

Blogs

Bekijk hier de blogs geschreven door het Conversion Crew team. 

HubSpot & AI

HubSpot & AI

15 september 2023 2 min read
Optimaal gebruik maken van Marketing Hub en CMS Hub 

Optimaal gebruik maken van Marketing Hub en CMS Hub 

25 juli 2023 2 min read
De kracht van HubDB en de voordelen ervan
maps

De kracht van HubDB en de voordelen ervan

21 juli 2023 2 min read