HubSpot Marketing

HubSpot Marketing = Inbound Marketing

Wat is inbound marketing?

Je kunt het al een beetje opmaken uit de naam, maar met Inbound Marketing haal je klanten naar jou toe, in plaats van je producten of service naar hen te pushen. Je biedt bezoekers van je social media kanalen, blog of website iets aan wat voor hen nuttig is of hen helpt met een probleem. Door op het juiste moment en op de juiste plaats goede content te delen ben je relevant en behulpzaam voor jouw klanten en val je ze niet lastig. Dát is marketing waar mensen van houden.

 

methodology HubSpot Marketing

 

Attract

HubSpot biedt tools aan die helpen met het optimaliseren van SEO, het inzetten van SEA en het aantrekken van nieuwe bezoekers via social media. 

 

Convert

Hoe converteer je de bezoeker vervolgens tot lead? Een aantrekkelijke Call-To-Action die leidt naar een landingspagina met formulier. Deze ontwerp en meet je binnen HubSpot.

 

Close

Het CRM is de rode draad tussen alle tools van HubSpot.Lijsten, workflows en (gepersonaliseerde) e-mails helpen om met jouw leads een duurzame relatie aan te gaan. 

 

Delight

Middels social media, gepersonaliseerde content en dashboards met gewenste rapportages speel je in  op de vragen van jouw klanten.

 

Meer over inbound marketing

Automation

Automatiseer de stappen in het marketing- en salesproces om e-mails, inhoud, aanbiedingen en outreach aan je contact aan te passen.

Website

Creëer in een handomdraai web-, blog en landingspagina's op basis van templates afgestemd op de stijl en branding van je bedrijf. 

Marketing email

Maak eenvoudig goed-oogende e-mails voor elk device, personaliseer de inhoud en voer A / B-testen uit om de impact te verbeteren.

Advertising

Maak je Facebook-, Instagram-, LinkedIn- en Google-advertenties direct in HubSpot en volg de resultaten op de voet. 

Meer weten?

Benieuwd wat inbound marketing kan betekenen voor jouw bedrijf?
Neem meteen vrijblijvend contact op.

Plan een Demo

We komen graag bij je langs om te laten zien wat HubSpot allemaal kan betekenen voor jou!

Plan een Demo

Direct contact opnemen

Telefoon
085 0606 548

Email
hello@conversioncrew.com