Hoe geef je iemand toegang tot je LinkedIn Ads account?

Als je wil samenwerken in een LinkedIn Ads account, is het handig om snel iemand toe te kunnen voegen. In dit artikel leggen we je stapsgewijs uit hoe je dit doet!

1. Zorg dat je ingelogd bent bij je persoonlijke LinkedIn account.
  2. Rechts bovenin klik je op het icoontje werk en vervolgens op adverteren
    Screenshots LinkedIn Ad gebruiker toevoegen
  3. Klik op de naam van het account waar je iemand toegang tot wil geven.
  4. Rechts bovenin klik je op de account naam. Uit het dropdown menu selecteer je toegang beheren.
  5. In de pop up die verschijnt, klik je in de rechter bovenhoek op bewerken
    gebruiksmachtigingen LinkedIn Ads
  6. Klik op gebruiker toevoegen aan account
  7. Typ de naam van de gebruiker die je wil toevoegen (deze persoon moet uiteraard wel een LinkedIn account hebben).
  8. Wijs een rol toe aan de gebruiker die je toevoegt. Meer informatie over de verschillen tussen deze rollen vind je hier. De opties zijn:
      1. Waarnemer
      2. Accountmanager
      3. Campagnemanager
      4. Content manager
  9. Sla je wijzigingen op.

Gefeliciteerd! Je hebt iemand toegevoegd aan je LinkedIn Ads account.