Conversion Crew inbound marketing Rotterdam Conversion Crew inbound marketing Rotterdam

HubSpot Implementatie

Conversion Crew is HubSpot Diamond Partner, wat betekent dat we HubSpot kunnen implementeren en alle tools kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat onze klanten hun ambitieuze groeidoelstellingen bereiken.

Wat doet HubSpot?

HubSpot implementatie voor jouw bedrijf

HubSpot is een marketing automation tool, gebaseerd op de inbound marketing methode. HubSpot helpt je effectief te laten werken aan meer websitebezoekers, leads en tevreden klanten. HubSpot heeft een eigen CMS en het biedt daarnaast drie belangrijke platforms: Sales Hub, Marketing Hub, Service Hub. Deze kunnen volledig met elkaar geïntegreerd worden. 

  • Checkmark 1 Alles regelen vanuit één systeem
  • Checkmark 2 Support met het inrichten van jouw CRM systeem
  • Checkmark 3 HubSpot matchen met jouw strategie en doelen
D_PeopleWork__04_16_2021_Conversion Grew_Rotterdam_JE Calvino_3-2

HubSpot onboarding

De overstap naar het HubSpot CRM kan overweldigend zijn. Wij willen deze switch zo makkelijk mogelijk voor jou maken. We starten met het inzichtelijk maken van je huidige processen. Zo wordt het duidelijk waar je als organisatie aan toe bent. Daarna zetten we jouw bedrijfsstrategie om naar gerichte doelen. Door doelgericht te werken, behoud je focus en snelheid. Om tijd te besparen, gaan we processen automatiseren met behulp van slimme tools. Zo kun jij na de onboarding zelfstandig aan de slag. 

 

Over ons

Jouw HubSpot Partner in Rotterdam

  • Wij weten dus als geen ander wat wel en niet werkt en hebben de ervaring om je tijdens de onboarding razendsnel up & running te krijgen en te zorgen dat je alles uit HubSpot haalt wat erin zit.
  • Als HubSpot partner bureau blijven wij altijd up-to-date met de nieuwste trends en innovaties door wekelijkse contactmomenten met personeel van HubSpot.
  • Wij mogen deelnemen aan BETA-versies van nieuwe functies. Wij kunnen hier eerst zelf ervaring mee opdoen in onze eigen HubSpot-omgeving. Vervolgens zijn we dan ook de eerste die de mogelijkheid krijgen om de nieuwe functies voor jou te laten inschakelen zodra HubSpot deze vrij geeft.
Meer over Conversion Crew
A_OfficeOverview__04_16_2021_Conversion Grew_Rotterdam_JE Calvino_2

De mogelijkheden in 30 seconden

MisterGreen Electric Lease maakte een enorme efficiency slag door 8 losse sales, marketing en klantenservice systemen te vervangen voor HubSpot. Hierdoor besparen zij veel tijd en zijn ze aanzienlijk slagvaardiger in de leasemarkt. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wil je meer weten over onze diensten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf de online processen kan verbeteren? Neem vrijblijvend contact op of vraag een demo aan. We komen graag bij langs om te laten zien wat HubSpot allemaal voor jou kan betekenen!

Bekijk de pakketten

Meer weten?
Stuur ons een bericht.