HubSpot

Hubspot’s INBOUND 2019 product aankondigingen

HubSpot

Hubspot’s INBOUND 2019 product aankondigingen

Iris Kornmann 20 september 2019

Als HubSpot Platinum partner waren we uitgenodigd voor INBOUND19. Een jaarlijks congres in Boston met alles over inbound marketing. Hier ontmoetten we andere partners van over de hele wereld, woonden verschillende sessies bij en leerden over de nieuwe features van HubSpot

Contact en bedrijf de-duplicatie

Met meerdere mensen in een systeem kan het nog wel eens gebeuren dat gegevens dubbel worden verwerkt. De nieuwe de-duplicate tool helpt je om snel dubbele contacten en bedrijven te vinden en deze samen te voegen tot één. 
Nu beschikbaar | Alle Professional & Enterprise producten

ManageDupes

Workflow management

Automatisering is key voor efficiëntie en een betere ervaring voor je klanten. Daarom kunnen de workflows nu worden ingedeeld in mappen en kunnen aftakkingen in je workflow worden samengevoegd met "ga naar" -acties. Hierdoor kan je eenvoudig verwijzen naar een andere aftakking in de workflow zonder diverse stappen opnieuw te hoeven  bouwen. 
Nu beschikbaar | Alle Professional & Enterprise producten

workflow-management

Facebook advertenties

Facebook-leadadvertenties maken het mogelijk voor gebruikers om direct een formulier in te vullen zonder hiervoor Facebook te verlaten. Het maken van deze ads is nu ook mogelijk via de HubSpot-interface. Elke stap is duidelijk gedefinieerd, waardoor het eenvoudig is om advertenties te implementeren en het overzicht te bewaren. 
Nu beschikbaar | Gratis CRM

Naast de lead-ads kunnen ook organische Facebook-berichten worden omgezet in een advertentie die je rechtstreeks kunt beheren in de advertentietool van HubSpot. 
Beta | Marketing Hub Professional & Enterprise

Adcreation

Nieuwe e-maileditor en sjablonen

E-mails maken is een stuk eenvoudiger geworden met de drag & drop editor. Je kiest simpelweg wat je wil toevoegen en sleept het in het ontwerp van de mail. Daarnaast kan je kiezen uit nieuwe kant-en-klaar ontwerpen.
Nu beschikbaar | Gratis CRM en alle marketing niveaus

Free Email Marketing tools in the HubSpot CRM

Alles in 1 inbox

Facebook berichten kunnen nu beantwoord worden vanuit de HubSpot inbox door de koppeling met Messenger. Hierdoor heb je alle inkomende berichten en reacties op dezelfde plek.
Beta | conversaties

Naast Facebook Messenger kunnen nu ook supportformulieren als kanaal worden toegevoegd. Hiermee kan je klanten rechtstreeks helpen vanuit je inbox. 
Live | conversaties

fbm_screenshot

Chatbot-verbeteringen

Met de aangepaste beschikbaarheid instellingen voor chatbots kan je instellen wanneer je wel en niet aanwezig bent. Samen met de geavanceerde targeting voor chatbots, zijn deze twee nieuwe bèta functies beschikbaar om jouw gespreksstrategie te laten groeien en verbeteren.
Beta | Alle producten

Chatbot Avail 3


Koop nu-link

Voeg een directe koop-link toe vanuit de productbibliotheek verbonden aan je Stripe-account. Je vind de functie bij de sales product library onder settings. 
Beta | Sales Hub Professional & Enterprise

Gratis e-mail en advertenties

Maak, personaliseer en optimaliseer je marketing-e-mails en gebruik CRM- en webanalyse gegevens om je advertentiecampagnes te analyseren. Zie welke advertenties van potentiële klanten loyale klanten maken. Beide nu helemaal gratis.
Nu beschikbaar | Alle producten

In deze blog hebben we slechts een aantal product aankondigingen uitgewerkt. Voor alle aankondigingen klik hier. Onder elke uitleg staat de beschikbaarheid met benodigde account. Benieuwd wat we kunnen verbeteren in jouw HubSpot account?

Plan je gratis 30 minuten call met Ron >>

Meer weten?

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van je marketing, CRM, HubSpot-omgeving, of je sales, marketing en service processen? Plan dan een gratis, vrijblijvende call met Ron voor 30 minuten advies.

Plan een gratis online meeting
  • Persoonlijk advies
  • Goede tips die je verder helpen
  • Geheel vrijblijvend
ron-dukker

Ron Dukker