Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Meet the Crew: Skye

1 min lezen
25 juli 2022
Meet the Crew: Skye
1:59

Conversion Crew groeit en daarom hebben we veel nieuwe medewerkers die starten deze zomer. Skye is onlangs bij ons begonnen en we zijn erg blij haar in ons team te hebben! Ik heb Skye wat vragen gesteld zodat jullie haar wat beter kunnen leren kennen. 

Kun je me wat meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Skye en ik ben 24 jaar oud. Ik kom uit Zuid-Afrika en ben afgelopen Kerst geëmigreerd naar Nederland. In Zuid-Afrika heb ik gestudeerd aan Varsity College waar ik mijn Marketing Management diploma heb behaald. Daarnaast heb ik ook een online cursus in Web Design afgerond. In mijn vrije tijd houd ik van lezen (vooral crime verhalen), socialiseren en nu ook het leren van HubSpot. 

Skye Meet the Team (1)Wat maakt jou het meest enthousiast aan wonen in Nederland? 

Er zijn veel mooie gebouwen en architectuur dat ik graag wil zien. Bijvoorbeeld, de Kubus Woningen hier in Rotterdam. Ik wil graag de mooie steden bezoeken in het mooie land wat ik nu mijn thuis mag noemen! Wat ik ook fijn vind is dat ik de vrijheid heb om hier veilig rond te lopen. 

Wat wordt jouw rol binnen CC? 

Ik begin als een Junior HubSpot Consultant! Op dit moment heb ik alle ins en outs van HubSpot aan het leren en daarna wil ik graag mijn kennis en waarde overbrengen naar onze klanten. 

Welke activiteiten geven jou de meeste energie? 

Over het algemeen geeft werken mij veel energie. Ik vind het fijn om op kantoor te zijn en omringt te worden door de leuke mensen in het Conversion Crew team! 

Welke dingen wil je graag leren? 

Hoe ik HubSpot goed kan gebruiken en hoe ik dat in de praktijk kan overbrengen. Ik heb mijn Sales Hub training afgerond en dat vond ik heel leuk! Ik heb de Marketing Hub training ook afgerond, wat ook een erg leuke tool is, maar voor nu is mijn favoriet de Sales Hub. Ik wil meer over HubSpot te weten komen en alle fijne kneepjes van de tools leren! 

Welke uitspraak zegt alles over jou? 

''Dynamite comes in small packages''.