Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Welke HubSpot Integraties zijn er?

Ron Dukker
1 min lezen
28 mei 2020
Welke HubSpot Integraties zijn er? | Conversion Crew
2:09

Het antwoord op de vraag welke HubSpot integraties er allemaal zijn is eigenlijk: welke niet? Kan ik HubSpot koppelen aan Salesforce? Het antwoord is ja. Kan ik HubSpot koppelen aan mijn Facebook, LinkedIn en Instagram? Jazeker. Ook als ik mijn website op Wordpress heb draaien? We zouden Bizzey eens kunnen vragen of hij een nummer kan maken over HubSpot en alle integratie gerelateerde vragen, want het antwoord op je vragen is ja, ja, ja. Slechte grap? Sorry, not sorry ;).

Ik probeer een punt te maken dat HubSpot ons leven als marketeers super makkelijk en vooral leuker probeert te maken. Want hoeveel tijd scheelt het wel niet als je maar 1 tab hoeft te openen en alle programma’s die je voor je marketing, sales en/of service gebruikt daar kunt bereiken.

 

There is a better way to grow your business

HubSpot begrijpt dat elk bedrijf andere behoeftes heeft. En dat bedrijven hun inbound business efficiënter kunnen laten groeien als men verschillende apps en software met elkaar samen kan laten gebruiken. In plaats van te eisen dat je enkel met HubSpot werkt, omarmen ze de mogelijkheid om alles te laten integreren zodat bedrijven kunnen groeien.

Wat is een integratie?

Een integratie is simpel gezegd een mogelijkheid om 2 systemen met elkaar te koppelen. En in het geval HubSpot maakt deze koppeling het mogelijk dat je tussen specifieke apps en HubSpot kan creëren, updaten, bekijken en/of data verwijderen.

Welke integraties zijn er voor HubSpot?


hubspot-integraties

Het zijn er 100'en en te veel om op te noemen, maar dit zijn de meest populaire integraties binnen HubSpot:

  1. HubSpot for Wordpress
  2. Mailchimp
  3. Facebook, Facebook Messenger en Facebook Ads
  4. Google Ads
  5. Google Search Console,
  6. LinkedIn, Linkedin Ads, Linkedin Sales Navigator
  7. Twitter
  8. Zoom
  9. Instagram
  10. Eventbrite
  11. GoToWebinar
  12. Drift
  13. SurveyMonkey
  14. Instagram
  15. Shopify
  16. Salesforce
  17. Magento
  18. Klipfolio
  19. ActiveCampaign
  20. Gmail
  21. Zapier
  22. Slack
  23. Typeform

 

Hoe HubSpot integreert met Facebook en Shopify:

 

Ben jij al benieuwd naar HubSpot en wil je meer weten over integraties? Plan dan een vrijblijvende demo wanneer het jou uitkomt!