Conversion Crew inbound marketing Rotterdam Conversion Crew inbound marketing Rotterdam

HubSpot Demo

Conversion Crew kan helpen bij jouw HubSpot implementatie en zorgen dat jij alle tools kan gebruiken. Wil je eerst weten hoe alles in zijn werk gaat? Plan dan een demo in!

Eerst zien, dan geloven?

Plan een HubSpot demo

Wil je graag zien hoe het HubSpot CRM eruit ziet voordat je aan HubSpot begint? Tijdens een demo leggen wij je de basisbeginselen graag voor je uit. Hierbij stellen wij het bedrijf centraal. We kijken dus echt naar hoe HubSpot kan worden ingezet voor jouw bedrijf. 

  • Checkmark 1 Een kijkje in de look & feel van de gebruiksvriendelijke CRM software
  • Checkmark 2 Wij nemen je mee door Marketing, Sales, Service, CMS en Operations Hub
  • Checkmark 3 Het showen van verschillende features
A_OfficeOverview__04_16_2021_Conversion Grew_Rotterdam_JE Calvino_4

HubSpot
Demo

Wanneer je een HubSpot demo hebt aangevraagd, behandelen wij een aantal dingen van het HubSpot CRM. Samen met ons neem je een kijkje in de gratis CRM functies van HubSpot. Maar natuurlijk nemen wij je ook mee door de verschillende hubs; Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, Operations Hub en het CMS Hub. 

Met behulp van de demo krijg je echt een goede kijk op de look & feel van de gebruiksvriendelijke CRM software. 

Over ons

Jouw HubSpot Partner Rotterdam

  • Wij weten dus als geen ander wat wel en niet werkt en hebben de ervaring om je tijdens de onboarding razendsnel up & running te krijgen en te zorgen dat je alles uit HubSpot haalt wat erin zit.
  • Als HubSpot partner bureau blijven wij altijd up-to-date met de nieuwste trends en innovaties door wekelijkse contactmomenten met personeel van HubSpot.
  • Wij mogen deelnemen aan BETA-versies van nieuwe functies. Wij kunnen hier eerst zelf ervaring mee opdoen in onze eigen HubSpot-omgeving. Vervolgens zijn we dan ook de eerste die de mogelijkheid krijgen om de nieuwe functies voor jou te laten inschakelen zodra HubSpot deze vrij geeft.
Meer over Conversion Crew
A_OfficeOverview__04_16_2021_Conversion Grew_Rotterdam_JE Calvino_2

De mogelijkheden in 30 seconden

Door de inspanningen van het team van LiveHelfi en Conversion Crew is de webshop in een jaar tijd gegroeid met 92% in aantal gebruikers en maar liefst 148% in omzet. 

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een demo in

Wat klanten over ons zeggen

Wil je meer weten over onze diensten?

Benieuwd hoe jouw bedrijf de online processen kan verbeteren? Neem vrijblijvend contact op of vraag een demo aan. We komen graag bij langs om te laten zien wat HubSpot allemaal voor jou kan betekenen!

Bekijk de pakketten

Meer weten?
Stuur ons een bericht.