Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Meet the crew: Pim en Sofia

4 min lezen
23 augustus 2022
Meet the crew: Pim en Sofia
5:24

Conversion Crew blijft maar groeien, want we verwelkomen twee nieuwe leden in ons team! Zowel Pim als Sofia zijn deze maand begonnen binnen het sales of delivery team. We zijn blij om hen in ons team te hebben! Ik heb Pim en Sofia wat vragen gesteld, zodat jullie ze wat beter kunnen leren kennen. 

Kun je me iets over jezelf vertellen?

PIM-V2

P: Hoi! Mijn naam is Pim Venhoek, ik ben 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Arnhem. Daar heb ik tot mijn 9de gewoond, waarna ik met mijn familie voor 10 jaar naar het buitenland ben verhuisd. In die 10 jaar heb ik acht jaar in Hong Kong gewoond en twee jaar in Sydney.
Na de middelbare school in Hong Kong besloot ik International Business Administration (IBA) te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Niet alleen was dit een goede aanvulling op mijn academische profiel, maar het was voor mij ook een manier om terug te gaan naar mijn oude roots en tijd door te brengen met mijn familie.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en borrelen met vrienden, ook kijk ik voetbal en Formule 1.

 

Profielfoto Sofia

S: Hallo! Ik ben Sofia, ik ben 22 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Porto in Portugal. Tijdens mijn Bachelor Management aan de Católica Porto Business School heb ik de kans gehad om een Summer School in Litouwen te doen en een uitwisselingssemester in Kroatië.
Na mijn stageperiode besloot ik om naar Nederland te komen om mijn Master in Strategie Economie te doen aan de Erasmus School of Economics. Omdat Nederland mij zo goed beviel, en ik een zwak heb voor internationale ervaringen, besloot ik wat langer te blijven en meer ervaring en kennis op te doen op mijn vakgebied. 
Naast koken en omgaan met vrienden, of dit nu uit eten gaan is of thuisblijven voor spelletjesavonden, hou ik absoluut van reizen, nieuwe dingen proberen en nieuwe mensen ontmoeten!

 

Wat is jouw rol binnen Conversion Crew?

P: Mijn rol binnen Conversion Crew is Sales Representative. Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe leads en het onderzoeken ervan om ze van prospects tot nieuwe klanten te maken. Mijn dagelijkse werkzaamheden komen tot uiting in het e-mailen, vergaderen en bellen van potentiële klanten.

S: Bij Conversion Crew ga ik aan de slag als Junior HubSpot Consultant. Dit houdt in dat ik klanten help met het verbeteren van hun prestaties op het gebied van Marketing, Sales en Services allemaal via HubSpot! Op dagelijkse basis voer ik HubSpot implementaties en optimalisaties uit om klanten te helpen goede processen in hun systemen te creëren.

Wat is een vaardigheid die je zou willen verbeteren?

P: Communicatie-, organisatie- en onderhandelingsvaardigheden omdat die zo belangrijk zijn in sales. Je moet een goede onderhandelaar zijn om prospects ervan te overtuigen klant te worden en een goede communicator om effectieve vergaderingen en gesprekken te kunnen voeren. Organisatietalent omdat je met een groot aantal klanten te maken hebt en moet bijhouden wat er tijdens de vergaderingen wordt besproken, vooral wanneer je dit rapporteert aan een andere afdeling en collega's.

S: Ik denk dat communicatievaardigheden één van de meest waardevolle zaken zijn die je kunt hebben, zowel in je persoonlijke als in je professionele leven! In deze sector en in deze functie heb je rechtstreeks contact met klanten en is het cruciaal dat je een duidelijke en wederzijdse communicatie onderhoudt, zodat je weet hoe je hen kunt helpen en zodat zij zich op hun gemak voelen om een beroep op je te doen wanneer dat nodig is.
Ook zou leiderschapskwaliteiten op de lange termijn mijn team laten zien dat ik in staat ben om meer zelfstandig te presteren, door te laten zien dat ik proactief ben en initiatief neem.

Wat motiveert je om hard te werken?

P: De mogelijkheid om financieel vrij te zijn, verder te kunnen reizen en de wereld te verkennen en plezier te hebben met vrienden en familie. Uiteindelijk een huis te kopen en stabiel zijn in de toekomst. Bij Conversion Crew geven ze me veel vrijheid en dat wil ik belonen door hard te werken en nieuwe klanten binnen te halen.

S: Vooral omdat ik ver van huis ben, is het voor mij erg belangrijk dat ik laat zien waartoe ik in staat ben. Erkenning krijgen en kunnen bijdragen aan het succes van een bedrijf is iets wat mij motiveert om door te gaan. Hard werken inspireert mij ook om mijn toekomstige doelen te bereiken: onafhankelijk, gelukkig en wijzer zijn door deel te nemen aan nieuwe ervaringen en zoveel mogelijk te reizen.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

P: Over vijf jaar zou ik het liefst een partner, een paar honden en een huis hebben. Ik zou graag verder zijn in mijn carrière wat betreft verantwoordelijkheden.

S: Over vijf jaar zou ik graag op een stabiele plek zijn, gelukkig en financieel onafhankelijk en iets doen wat mij motiveert en kracht geeft. En vooral omringd zijn door mensen van wie ik hou en met wie ik omga, of het nu familie, vrienden of collega's zijn.

Spreek je meer dan één taal?

P: Engels, Nederlands, een klein beetje Chinees en ik ben op dit moment Spaans aan het leren.

S: Naast mijn moedertaal Portugees, spreek ik Engels en Spaans. En omdat ik van plan ben om in de nabije toekomst in Nederland te blijven, begin ik nu ook Nederlands te leren!