Beheer de instellingen voor marketing contacten voor jouw integratie

Wanneer je een integratie gebruikt om contacten in HubSpot te zetten, kun je deze contacten automatisch als marketing contact zetten.

In HubSpot kun je alleen marketing mails versturen naar contacten als dit ook daadwerkelijk marketing contacten zijn. Gebruik je een integratie om contacten in HubSpot te zetten? Dan kun je automatisch nieuwe contacten als marketing contacten zetten. Wij nemen je mee hoe je contacten die aangemaakt zijn door de API key of door integraties uit de App Marketplace kunt aanwijzen als marketing contact:

• Ga in jouw HubSpot account naar Instellingen
  • In het menu aan de linker zijkant ga je naar Integraties > Marketing contacten
  • In de Jouw HubSpot API key of de Jouw verbonden apps sectie zie je alle verbonden apps in jouw portal.
  • Klik de schakelaar aan als je wilt dat de app de contacten die hij in het CRM plaatst automatisch als marketing contact moet zetten.

Let op: Alleen contacten die zijn aangemaakt nadat de schakelaar is aangezet worden automatisch als marketing contact gezet.