Hoe maak ik een meeting link aan in HubSpot?

Met een persoonlijke meeting link kunnen jouw klanten eenvoudig een meeting met jou inplannen.

• Navigeer naar Sales > Meetings.
  • Klik rechtsboven op Create scheduling page.
  • Selecteer de juiste optie in het volgende scherm. Wanneer je een persoonlijke meeting link wilt aanmaken klik je op: One-on-One
  • Klik op Next.
  • Ga door met het instellen van de meeting link. Vul in het volgende scherm de interne naam, de naam die klanten zien, locatie (fysiek of online), type meeting en een beschrijving in zoals in de afbeelding hieronder:
    meetings-tool-overview
  • Op de Scheduling Experience pagina kun je jouw beschikbaarheid voor meetings aanpassen. De volgende zaken pas je hier aan:
    • Titel: voer hier de naam in die boven de kalender op de meetingpagina komt te staan.
    • Duur: de lengte van de meetings die jouw klanten kunnen inplannen. Klik op + another duration toevoegen om meer opties toe te voegen.
    • Tijdzone: Selecteer hier de tijdzone waarin jij je bevindt. Dit is de tijdzone waar ook jouw beschikbaarheid op gebaseerd is.
    • Beschikbare tijden: Hier kun je per dag de tijden waarop jij beschikbaar bent/wilt zijn voor meetings instellen. Hier kun je bijvoorbeeld instellen dat je geen meetings wilt houden tijdens lunchtijd. Gebruik de dropdown functie om de dagen van de week en jouw beschikbare tijden in te stellen. Klik op + Add hours om extra dagen en tijden toe te voegen.
  • Klik vervolgens op Additional Settings om nog meer dingen aan te kunnen passen.
    • Hier kun je instellen dat je niet wilt dat iemand op dezelfde dag een meeting in kan plannen, hoeveel tijd je wilt dat er tussen meetings in zit en hoe ver vooruit een meeting ingepland kan worden.
  • Als je alle settings hebt aangepast waar nodig is de meeting link klaar voor gebruik!