Skip to content Skip to footer
elite-badge-color
Bekijk de reviews

Nieuw partnership: Aircall

Ron Dukker
1 min lezen
27 mei 2022
Nieuw partnership: Aircall
2:11

Conversion Crew is Aircall-partner

Bij elke HubSpot CRM implementatie proberen wij altijd alle klantinformatie en communicatie op 1 plek samen te brengen. We doen dit voor alle klantgegevens, meetings, emails en notities en regelmatig bouwen we integraties met externe systemen om dit voor elkaar te krijgen. Maar waar dat vaak moeilijk gaat, is telefonie.

Klanten gebruiken vaak een telefoonsysteem dat nauwelijks of zelfs helemaal niet in staat is om te integreren met een CRM zoals HubSpot. Klanten worden daardoor gedwongen om hun telefoongesprekken dan maar handmatig bij te houden in het CRM. Maar hier zijn handmatige acties voor nodig en in de dagelijkse drukte wordt dit heel makkelijk vergeten en komt het er niet van. Dit moet natuurlijk beter kunnen: daarom is er Aircall!

Wat is Aircall?

Aircall is een telefoniedienst waarmee je vanaf elke locatie en elk device telefoongesprekken kunt voeren:

  • Je hoeft er geen abonnement voor af te sluiten bij de 'traditionele' telefonieaanbieders,
  • Je hebt geen apparatuur zoals centrales of aparte (vaste) toestellen nodig,
  • Installatie/implementatie is eenvoudig,
  • Je kunt je bestaande telefoonnummers gewoon meenemen,
  • Het integreert optimaal met HubSpot (daar worden wij natuurlijk extra blij van!)

Bellen doe je dus gewoon vanaf je laptop, via de app op je telefoon en ook: rechtstreeks vanuit HubSpot. Elk gesprek wat je voert via Aircall wordt automatisch in HubSpot vastgelegd bij de juiste contactpersoon, indien gewenst zelfs met een geluidsopname erbij. Ook wanneer je (bijvoorbeeld onderweg) met Aircall belt of een gesprek aanneemt, wordt deze gelogd in HubSpot! Je hoeft er dus nooit meer over na te denken dat je het CRM nog moet bijwerken na een telefoongesprek.

Bekijk hier hoe de integratie met HubSpot werkt:

 

Conversion Crew is naast HubSpot-partner nu ook official Aircall-partner. Dit betekent dat we je kunnen helpen en adviseren bij de implementatie van beide!

Benieuwd wat Aircall nog meer kan en of het interessant is voor jouw organisatie? Neem hieronder dan gerust contact op, we geven je graag een demo en vertellen je meer.